Zapomenutá

Zapomenutá

Anotace: ...

Noc pláče do peří
V oknech ti zasněží,
Zapomenutá
Po špičkách krade se
K neznámé adrese
Zas neobutá

Bez šatů, bez strachu
Bez vůně, zápachu
Mdlá, přesto chutná
Snad trochu koření
Ve víně zapění
Už není smutná

Pár stínů na těle
Doteky domělé
Před dnem je tají
Noc v tichu, ticho v ní
Kdo shoří poslední
Ten skončí v ráji
Autor Jn.s, 09.08.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí