V bezvědomí

V bezvědomí

Anotace: ...

V bezvědomí noci domy
Vášní tiché stíny voní

Zbytky světel, zbytky hlasů
Zbytky opilého času

Hladí vlasy po svědomí
Lampy své žárovky skloní

Před pichlavými zraky hvězd
Jen tichům tiše napověz

Co šeptaly si smutky včera
Co radost od života chtěla

Tak mluv, nenech se pobízet
Kde v bezvědomí berou dech?
Autor Jn.s, 09.08.2007
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí