Kope

Kope

Anotace: trymtadádatly,tlymtratátadli,j.s tečkou.

Svoboda je buďto jméno,nebo pojem,nebo představa
Tanec je buďto pohyb,nebo zmatek,nebo fofr
Fofr neexistuje,tudíž se netančí,stejně tak jako že se mezi nohy nestrkají uzávěry od lahví

Něco znamená,že něco se stalo,stane,nebo stává
Stává se znamená,že něco se stalo,stává,nebo děje někde
mezi vteřinami nikde nezaznamenanými
Mezi ploty,mezi zdmi,mezi balóny přepumpovanými

A do nich kope ten věčně ožralý sráč
Ten nicka,co nemá ani na hadr pro svého Jaguára,Kuguára,
střemhlava,či okozběrku
Sparta-hmm-snad už nikdy nezakřičí
Autor Mrášnivor, 10.08.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

puf

30.08.2007 16:59:00 | pšouk

dost dobrý, až mě to překvapuje, co se může zrodit na žižkovské hroudě...

25.08.2007 06:38:00 | sailorr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí