Vánoce

Vánoce

Anotace: Zamilovaní lidé o Vánocích

VÁNOCE

Obláčky plují po nebi,
kluk a holka se políbí pod jmelím
Podívají se na sebe,
úsměv si vymění,
pak mrknou na nebe
a nad sebe na jmelí

Z nebe sypou se vločky bílé,
padají do tváře jeho milé
a studí
stále tam stojí,
ničeho se nebojí,
protože vědí,
že na lásku nikdo si nedovolí

Jakoby rázem zastavil se čas,
i přesto se země točí
a jim jen nebeský kolotoč
odráží se v očích
Autor Véjinka, 10.08.2007
Přečteno 1008x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Líbí se mi určité jednotlivé verše, ale nějak do sebe nezapadají... :o)

10.08.2007 12:55:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí