Smích

Smích

Anotace: Napsaná společně s Chancerem, myslím, že povedená, díky Dejve :D

Lékem na všechno je smích,
vždy pomůže ti snadno,
ve všech situacích zlých,
když jinak není radno.

Ukáže ti cestu ven,
i z hlubin mysli temné,
z noci vykouzlí ti den,
a pocity příjemné.

Jako když mraky se roztáhnou,
a vykoukne modrá obloha,
jako když dveře se otevřou,
a na zem padne světlo,
tak se i smích tvůj,
pokojem rozezní,
a přejde do srdcí lidí okolo.

Jako se kobra zavlní,
při zvuku flétny,
jako se písek zkrabatí,
když projedeš ho prsty,
tak se ti utvoří,
ty krásné vrásky,
způsobené úsměvem.

Jako když měsíc vykoukne,
zpod černé tmy,
tak se ti oči rozzáří,
a následně pak my.

Pořád se usmívej, protože nikdy nevíš, kdo se zamiluje do tvého úsměvu!
Autor Gabika, 10.08.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A jde to...

10.08.2007 20:44:00 | Bíša

krásný moc se vám to povedlo

10.08.2007 19:55:00 | Aluna

Rádo se stalo,s tebou se pracuje perfektně! ;-)

10.08.2007 17:33:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí