Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: ............

chtěla bych umět lélat vzduchem
mezi všemi vesmírnými světy,
(hlavně v noci)
chtěla bych umět i zraněná obejmout
a říkat samé laskavé věty,
(klečící na kolenou)
chtěla bych umět cestovat naslepo
a neptat se, co čeká za rohem,
nešetřit barvami
a nešetřit prostorem,
(mé veliké srdce to zvládne)
chtěla bych už nikdy neztratit
a kdyby ano, tak najít zase klid,
(pokora)
chtěla bych se probouzet ve tvé náruči,
zas jsem zapomněla osudu poručit :-)
(věřím svým snům)
Autor Verena, 10.08.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozitivní myšlenka má neuvěřitelnou sílu...a naopak je to taky pravda

11.08.2007 00:21:00 | Verena

Kdo by nechtěl, snům svým věř...

11.08.2007 00:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí