Jitce :)

Jitce :)

Anotace: Líbám pusi :)

Přeci jen se známe chvíli
už tě nosím v srdíčku ,
Moje krásná princezno
pojď ke mě ,a pohlaď moji dušičku,

Je to dálka , oba víme
je to jako stovka mílí,
Ale my to překonáme
zavřem očka , staň se chvílí,

Moc se těším , až ucítím tvou vůni
až ochutnám tvůj polibek,
budu jako v pohádce
Jako v zatravněné zahrádce,

Když koukáme se na oblohu
mluvíme , smějeme , rádi máme se,
Jako Amůrek , šíp nám donese
když uslyším tvůj hlásek,

Štěstíčko mám , a jsem rád
že tě znám , citu dát ,
Děkuji ti Jitulko , jsi andílek
já miluju tvé křidélko .
Autor Matu, 10.08.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí