Kam jít

Kam jít

Anotace: ---

Vyčerpaný do morku kostí,
a přece úsměv od radosti,
že sobě něco znamenám.
Šel bych. Není kam.

Od okna táhne ranní chladno.
Kdepak, komu není radno,
tomu není pomoci.
Nejdu nikam, ale chci.

Průvan ohýbá ve větru záda,
a přece v hlavě hitparáda,
muzika probíhá páteří.
Čepici a krok ze dveří.
Autor Maly_Al, 11.08.2007
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyjít- nevyjít?:)

03.09.2007 15:54:00 | Trdlo

je to hezký:o)

11.08.2007 10:53:00 | mOBSCENE

...to musí být text nějaký písně, ne? má to takovou melodii

11.08.2007 10:27:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí