Tisíc mil

Tisíc mil

Anotace: ...

Kolik vzpomínek budu muset ještě probudit ve svém já,
Abych poznala, že nejsem jediná.
Labyrint vášně, ztracených citů,
Chvíli jsi pryč, chvíli jsi tu.
Odpoutaná od reality, číst řádky lásky,
přála bych si, vrátit čas zpátky.
Samota ubíjí jako bič chorého koně,
Strach uvnitř mého srdce i vně.
Nepoddat se hlasu zkázy, bojovat z plných sil,
Jednou snad poznám, až ujdu tisíce mil,
Že nejsem jediná,
Co samotu objímá,
Že nejsem jediná, co doufá v lepší svět……
Autor Seatka, 11.08.2007
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Švihovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji básničky co přináší nějaké poselství. Chtělo by to malinkato učesat a je to dokonalé.

21.01.2008 16:00:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí