Oblázek z řeky

Oblázek z řeky

Anotace: vzpomínky

Sbírám v řece oblázky,
které připomínají moje sny,
každý oblázek je jeden sen,
každý je úplně jiný.
Jeden světlý,jeden tmavý,
jeden velký,jeden malý,
s každým si hraju v ruce,
a přitom cítím jako bych,
promítala svoje sny.
Je to zvláštní pocit,
ale je mi při něm dobře,
protože v nich je něco,
co se asi nikdy nestane.
Autor Aluna, 11.08.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Prostá krásná báseň.

12.08.2007 09:16:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí