Bez ruky

Bez ruky

Anotace: Někdy(pořád :-))) )mě napadají fakt hrozné nesmysly :-)))

Dnes v dopoledních hodinách
...se to stalo.
Přišla jsem o svou pravou ruku.
Moc mě to teď bolí.
Nepláči, ale vím, že to bude těžké.
Vím, že to zvládnu,
ale přesto mě to štve.
Má pravá ruka mi byla vším.

Byla mou zpovědnicí...
..mým světem a hlavně..mě spojovala s přáteli.
Teď nemám si s kým psát..
..a tak píši na papír.
Bude se mi stýskat...
..můj milovaný počítači :-)))

(už se těším až tě opraví :) )
Autor Rose., 11.08.2007
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí