Pokřik naší party Bílí Tygři

Pokřik naší party Bílí Tygři

Bílí tygři jsou moc dobří
mají sílu jako obři.
brzo ráno vstávají
ničeho se nebojí.
my to víme my to víme
všechny družstva porazíme!!!
Autor LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, 12.08.2007
Přečteno 858x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí