Soumrak dne

Soumrak dne

Anotace: sedím vedle okna a praží na přes něj slunce

Sluneční zář - ta jen podtrhává,
zvýrazňuje úzkost černi.
Neuvolní, hlasem se stává.
Na věčnost zvou pravověrní.

Praskla struna, padla větev,
jednou skvrnou stal se čas.
Nediv se tak, vždyť si mrtev,
omluvil se krutý ras.

Chvalzpěvy pějí caři,
tyrani a zrůdní vrazi,
božský chorál, bídní bratři,
pokejte se taky, drazí!
Autor Krshna, 12.08.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí