Momentální výlev bez názvu, páč zoufalý je to už tak dost

Momentální výlev bez názvu, páč zoufalý je to už tak dost

Anotace: Další příspěvek do popelnice. Potřebovala jsem s vypsat..

Tak strašně nesnáším pocit pátýho kola u vozu!
Znáte ho?
Pokud ne, tak vám závidím.
I když je závist děsná věc.
Znáte tu bolest, když vás nejlepší kámoš zradí a odstrčí?
Ne?
Tak to vám závidím ještě mnohem víc.
A znáte to, jak vám někdo řekne:
"Neboj, my tě v tom nenecháme"
A potom, ani nevíte jak se stane,
že máte problém,
a najednou...
je tu někdo k pomoci?
Třeba jen k obejmutí?
Ať koukám, jak koukám..
NIKDO!
Mno, a když se teda vykašlette na kamarády,
a soustředíte se na lásku,
ta vaše eventuální láska,
vás poplácá po zádech,
a řekne:
"Takovou skvělou holku jsem vždycky hledal..
.. už jsem ani nespolíhal na to,
že takovou kámošku najdu"
No a když si teda řeknete, že kamarádi
ani pánové Dokonalí vám teď nepomůžou,
a vydáte se za zvířaty, která nejsou "zkažená"..
..tak vás vaše vlastní, milovaný morče hryzne do prstu.
To je zoufalý..
Já jsem zoufalec..
Svět je zoufalej..

Asi se mi nikdo nebude divit, že absolutní zahořklost na všechny mý takzvaný kamarády se neustále stupňuje.
Autor Gabika, 12.08.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Life is cruel!

08.09.2007 17:09:00 | brunnerka

jo to znám,úplně stebou cítím.

15.08.2007 20:28:00 | Aluna

Jen jedna rada,je -li to o tobě.
Začni si vážit sama sebe a ostatní již
půjde jak má jít.

15.08.2007 18:47:00 | s.e.n

Souhlasím s Lucií.Každý svého štěstí strůjcem...přílišná důvěřivost se nikdy moc nevyplácí!

13.08.2007 10:17:00 | Chancer

No ono vážně nezbývá něž spolehát se sama na sebe. Ono těch kamarádů ve štěstí bývají plné dlaně ale samotu nezalidní. Ale když tak nad tím přemýšlím na sebe se člověk nemůže spoléhnout - co s člověkem kterej se nepoučí z vlastních chyb

13.08.2007 08:31:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí