Osudu

Osudu

Anotace: když je osud přehnaně milý, něco se musí stát.. pak po kratší chvíli, ztratíš, cos měl tak rád. Bouřím se proti osudu!! Bouřím se proti jeho vůli..

Sbírka: Od A do Z

Chci vrátit čas
pozemských krás.
Chci vale dát dnům,
kdy podléhám snům.

Vracím se vzpomínkou
do časů minulých.
Jedinou záminkou
je mi jen jeho smích.

Proč duševní mír
ze mě se vytratil?
Proč těch pár chvil
mi čas nevrátil?

Proč osud směl mi dát
to, co po chvíli mi vzal?
Proč dny nemohl proplakat
namísto mě? A jen se smál..

Ty krutý osude,
vždyť nic nezbude
z očí mých,
když vzals jim smích!
Autor Mia, 10.05.2005
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí