Chelsea

Chelsea

Anotace: tohle není fotbalový klub you stupid!

Podívej Chelsi,
Co se to s náma stalo?!
Otřásli jsme společností
V samotných základech,

Před pár lety…
Po hospodách
Jsme rozbíjeli napadrť
Iluze a naivní sny,

Nemilosrdně jsme jim
Vmetali pravdu do očí
A bořili jejich maličké světy,
A občas zato dostali pár facek,

Moc jsme se s nimi nepárali,
Tvrdě do nich bili,
Z těch novodobých otroků,
Nešetřili jsme nikoho,

A teď sedíme na barové židli
Sami chyceni v gigantickém soukolí
A čekáme na nové bořiče snů,
Aby jsme jim mohli dát pár facek!
Autor Ch.B., 13.08.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to verule: spíš povzdechnutí

16.08.2007 23:43:00 | Ch.B.

To má být výčitka??? Nebo přiznání???

15.08.2007 22:18:00 | Verule

vý-bor-ne!!! teda..aspon to je moj skromny nazor:-)

14.08.2007 14:49:00 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí