Kolotoč života

Kolotoč života

Anotace: ..... nelze napsat anotaci ale jestli vás něco napadne dík za radu:)

Žít,
důvod proč tu být.
Snít,
něco pro co máme žít.

Láska,
obraz jménem kráska,
sázka,
to je věčná láska.

Milovat,
do srce rány řezat.
Pobodat,
jen když umím milovat.

Odpouštět,
a poté rychle odletět.
Přiletět,
abych mohla odpouštět.

Trpět,
to patří k všemu.
Užívat si,
a nelhat jemu.

Lhát,
a pak všeho se bát.
Vzdát,
a do srdce si lhát.

Kolotoč,
jen se hezky zatoč.
Nevíš proč?
To proto,že život je kolotoč!!
Autor Kirsten, 13.08.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale Ty ses na něm (kol.života) ještě moc nepovozila...a přesto tak skeptická.

17.08.2007 22:40:00 | Liv

pravdivá básnička a pěkná

14.08.2007 17:16:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí