Vzkříšení vzpomínek

Vzkříšení vzpomínek

Anotace: proč jsi je nenechal spát..? :(

pohřbený rok
vzkříšení doteků a statisíce nových slov
nesmyslné vzpomínání
na ublížení
já vím, i tohle k tomu patří



ta známá chvíle
dala mi pocit, že znovu dýchám,
víš,
s Tebou žiju a zase umírám,
tak řekni mi
kdy se zase narodím
a kdy mi dáš další sbohem…?
Autor MishaX, 13.08.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

božínku...krásná!mám pocit že přesně thle sem nedávno prožila..

13.08.2007 12:28:00 | mOBSCENE

nádherná

13.08.2007 10:46:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí