Kouzelný dědeček

Kouzelný dědeček

Anotace: Umět tak někdy kouzlit

KOUZELNÝ DĚDEČEK

Jednou,
když ležela jsem v posteli,
najednou se objevil stařeček,
říkal si,
kouzelný dědeček
Díval se na mě,
po tváři mě pohladil,
a pak se uklonil

Splním Ti přání,
řekl mi,
přej si,
co chceš
A já si přála,
aby ses už nikdy nebála,
neměla strach,
aby ses vždy smála
a řekla,
tak to už chodívá

Další přání daroval mi
Chci,
abys byla šťastná
a neplakala,
slzy přeci pálí,
abys byla zdravá,
bylo třetí moje přání

Dědeček přikývnul,
usmál se
a odešel
Já jsem šťastná,
že nebyl to jen sen !
Autor Véjinka, 13.08.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí