Odhodlání

Odhodlání

Anotace: Pro hodně dobrou kamarádku, pro kteou jsou na prvním místě především přátelé

ODHODLÁNÍ

Jsi hvězdičkou na nebi,
hvězdičkou nadějí
Svítíš,
jen tak neuhasneš,
to je na tom to krásné
Občas zakryje tě mrak,
na čas zmizíš,
to však jen jednu noc,
další už přeješ mi dobrou noc

Naději nenech si vzít,
s nadějí kráčej dál
Naděj je smích i pláč,
mnohdy to bolí,
pak tě to skolí,
ale i tak ji máš

Jsi studnou v poušti,
studnou,
co nikdo ji tam nečekal.
Dáš napít všem,
co musí tím zmatkem kráčet dál

Naději nenech si vzít,
s nadějí kráčej dál
Naděj je smích i pláč,
mnohdy to bolí,
pak tě to skolí,
ale i tak ji máš

Jsi pokladem drahocenným
a nezamčeným
Rozdáváš co máš,
bez výjimky všem,
i když je to třeba nepřítel
Nikdy nedohlédneš dna své pokladnice
a přáních máš na tisíce
ty však po zásluze dáš,
na poděkování nikdy nečekáš

Naději nenech si vzít,
s nadějí kráčej dál
Naděj je smích i pláč,
mnohdy to bolí,
pak tě to skolí,
ale i tak ji máš
Autor Véjinka, 13.08.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí