Co je ti ? ?

Co je ti ? ?

Anotace: Takové to, když vám zteče jedna slza po tváři a přitom vám nic nechybí, máte všechno . . .

Slzička co ztéká z oka.
Je jedna jediná.
Proč?
Já nevím.
Nevím, co se děje.
Možná sama duše pláče.
Třeba uvnitř ještě něco mám.
Něco, co tam nemá co dělat.
Není to krásné.
Proto slza není sladká.
Mě ale dnes nic není,
jen ta jedna slaná slza.
Autor l.rosnicka, 13.08.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí