Cesta

Cesta

Anotace: Když mi umřel dědeček

CESTA

Chystáš se na cestu dlouhou
a dalekou,
chystáš se za jinou planetou
Tvá duše putovat bude
a zlatá záře rozlije se všude,
na nebi zrodí se hvězda,
ač se to možná reálné nezdá

Očima svýma na zem se dívat budeš,
pomáhat lidem i tak klidně můžeš,
až setmí se,
pohlédnu na nebe
a vzpomenu na tebe
Autor Véjinka, 14.08.2007
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí