Láska na vzdálenost

Láska na vzdálenost

Anotace: pricemz jak vidis muj svet zanika je to v moci jinych a z mych rukou se to vymyka ja jediny jsem tolik protpel, az jsem si uvedomil, ze peozie ma klesa do propasti zle a pricemz nemohu vytahnou sluvko jedine tak vim ze konec prichazi a jedine co mi s

Miško má milovaná
jak rad bych pohleděl
na tvé oči a rty,
rád je políbil a ctil je.

Přeci mám tě rád,
ale jsem od tebe daleko,
a nezkouším tě podvádět.
mám tě rád a rád tě budu mít
přeci si ta kterou mám rád .

Mé básně, má slova,
nestojí za nic, když ví o koho se jedná
já od tebe polibek bych chtěl a vím že by mohl,
jenže jsem od tebe tam kde jsem a nemůžu se vrátit do
svých dětských let.
Vím, že vzpomínat na tebe budu přeci myslím a ještě věřím,
ale neodcházím, tak lásko věř,
že rád tě mám,
proto nechci zůstat sám
proto polibek posilám ...
Autor Kedaras, 15.08.2007
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí