Nedorozumění - spása

Nedorozumění - spása

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Jen pouhá závist,
ničí co jíní staví,
nehledí na důsledky
co pro někoho znamenají.

Chtěl bych tě u sebe mít,
ale na tohle jsem měl myslet dřív,
nevrátím to
co jsem pokazil tehdy,
ale věř,
že já člověkem sem
a ne pouhým zrádcem.

Můj důkaz o lásce sem ti dával,
ale tys to nebrala v úvah,
co tedy sem spáchal za čin,
že láska tvá mě opouští dál.

Chytit bych ji chtěl,
ale utíká mezi prsty,
tak stůj a řekni pár slov
ne na rozloučenou,
ale pro vysvětlenou.

Nerozuměl sem ti,
ale nespáchal sem nic,
co bys měla k srdci vzít,
však do očí se mi dívej a
poznej co chci jenom říct,
neboj bolestné to není,
ale pro naše odpuštění.

Jsme jenom lidé a to s chybami mocnými,
ale byli jsme dva,
ale teď jsme jenom jeden.
Přísloví říká a to mé praví:
"Přetrhneš-li to ty, litovat budeme oba!"
Tímhle se řídím,
ale ztratit tebe,
je horší než zabít minulost krásnou a
co více lásku tvou upřímnou,
která mě hladila a dokonce i hřála a
kvůli leda čemu,
chceš zahodit několik let vztahu?

Tohle ne opravdu ne,
vyslechni si přání mé,
které bude upřímné,
nejen pravdivé,
ale milujícně zázračné.

Co pro nás znamená láska?
Dalo by se říci nic..
Ptáš-li se proč tak odpovím hned,
jelikož to co máme my nemá nikdo.
Náš vztah je vyjímečný a
kvůli tomu všemu já tu stojím a
prosím tu jedinou,
aby odpuštění mi dala.

Za nedorozumění čeká trest,
ten není lehký a
obejít se nedá.
Tak proč lidé hloupí to zkouší
znova a znova a ví,
že jim to nikdy neprojde.

Opuštění na dlaní tvé hladím,
chci aby tohle bylo vypsané v nebi,
nejen pro nás,
ale pro všechny co cítí
něco k někomu,koho opravdu milují...
Autor Kedaras, 15.08.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty poslední verše jsou opravdu nádherné...:o)

15.08.2007 18:43:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí