Buď šťastná

Buď šťastná

Anotace: Básnička pro moji kámošku...

Z růžových srdíček
na sešitu tvém
zaří jeho jméno
jako by byl snem
Dostal se ti do svědomí
zaplavil ti duši
když pohlédneš do jeho očí
srdce ti vzrušením buší
Však holčičko moje
nebylo to poprvé
co promarnil svou šanci
co kvůli němu jsi do krve
utopila své trápení...
Tolikrát jsem tě varovala
zavrhla tě těžce
tolikrát ti odpustila
až věřit se mi nechce
Teď vidím tě v jeho náručí
oči ti zvláštně září
v tvém úsměvu se ukrývá
bolest i láska co k němu přebývá
Pro tu chvilku být s ním
a cítit se v něm ztracená
bys udělala vše
přestože zranění nejsou zplacená
Už chápu tě
stydím se že až teď
až když mi svět nafackoval
prolomila jsem k tobě zeď
Je to tvé rozhodnutí
je to tvůj pán
prosím buď šťastná
jsem ráda že tě mám
Autor Nessy, 15.08.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí