Proměna

Proměna

Anotace: Mít tak někdy křídla a uletět pryč

PROMĚNA

V postel v noci uléháš,
něco si necháváš zdát
při spaní výčitky ze dne máš,
co mohlo lépe se stát

Bohužel den je za Tebou,
čas nelze vrátit zpět,
usínáš s bezbřehou úlevou,
jak na louce květ,
když na noc zavírá se

Ráno probouzíš se odpočatá,
síly nabrala jsi nové,
přemýšlíš,
co přinese ti den,
co stane se tvým osudem

Ptáčkem se staneš,
poletíš pryč od všeho,
i od zlého
tam,
kde nikoho neznáš
a ani on Tebe,
před sebou jen modré nebe

Usedneš do trávy,
křídla v ruce se Ti promění,
přistála jsi přímo u dětí

Maličké bytůstky smějí se a zpívají,
energii ti Tvou zpět dávají,
když vidíš se je radovat,
už nejsi ten smutný pták,
co létal kdysi krajinou
Autor Véjinka, 15.08.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí