Duše

Duše

Anotace: O hledající duši... (za komentař budu vděčná)

Srdce mý
prázdný je,
jak zvon bez srdce,
brzo dobije.

Pak nebude nic,
přesto však víc,
než bylo teď,
duše leť...

Ticho tu je,
srdce už nebije...
Duše se raduje
je svobodná...

Poletí pryč,
na tu spoustu míst,
kde čerpala sílu
a hledala víru.

Kdo dneska hledá víru?
Kdo na to má sílu?
Svět se víry bojí,
proti tvojí duši zbrojí.

Svět zbraně má,
použít je neváha,
najte žílu,
sebere ti sílu...

nezbyde ti nic,
jen tvý srdce prázdný,
jak bez srdce zvon,
a myšlenky zrádný...

Už nemáš nic,
tvá duše chtěla víc,
řekls 'NE'
Prázdnota tě nemine.

Můžeš utíkat,
můžeš řvát,
oni se budou smát,
nechtěj se tě vzdát.

Jestli o to budeš stát,
může se někdo smilovat,
a dát ti další šanci
snad nebudou z nás psanci...

Psanci bídnej život maj,
víru ani lásku nehledaj.
Víru, lásku života cíl,
jednou zeptá se tě někdo,proč jsi žil?
Co odpovíš?
Že netušíš?
Chyby kterou duší zaplatíš...
Duši svoji přece máš,
proč teda svět posloucháš?

Poslochej svou duši,
která možná tuší,
kde najdeš života cíl...
Autor Edja, 15.08.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za hrubky se omlouvam ale muza se nezminovala o i/y

22.08.2007 18:08:00 | Edja

hezká, ale ta hrubka mě bije do očí ( Nebo jsem to já, kdo ve škole nedával pozor?)

17.08.2007 20:21:00 | její alter ego

Duše vrať se
někdo najde
na nitro
a osrdí Tvé
klíč
škoda jít pryč...

15.08.2007 18:31:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí