Vždy a navždy

Vždy a navždy

Anotace: Spolu..Markovi..nepoznat tě,můj život by byl o tolik věcí chudší!Snad nás ten rok nerozdělí

Vždy a navždy

Dej mi ruku a pojď
Projdeme společně každou
blátivou kalužinou našich sporů
/holínky si neber/
Poplaveme společně velkým
mořem našich zážitků
/záchranný kruh nepotřebujeme/
Proletíme společně neuvěřitelným
mračnem našich tajemství
/křídla nám narostou/
Prosmějeme se společně každou
vteřinou,co jsme spolu
/čas pro nás nic neznamená/
A až budeme příliš staří
na tyhle kousky bláznovství
Posedíme společně u nádherného
ohně našeho přátelství
a řekneme si
Bylo skvělé mít přítele jako jsi ty
Autor mOBSCENE, 15.08.2007
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Šla bych bosa a naučila se lítat...bez křídel...za takového přítele...Závidím.

15.08.2007 22:02:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí