?????

?????

Anotace: tak snad se vám bude líbit

Někdy:
Je ve mě smutek.
je ve mě zármutek.
Je ve mě spousta strachu,
je ve mě i zlosti trochu.

Jindy:
Je ve mě radost,
je ve mě starost.
Je ve mě spása,
i maličká krása.

mé vlastnosti:
Jsem pruzračná jako rosa,
nejsem oblečená,jsem bosa.
Chladím jako kousek ledu,
jsem hebká jako lžička medu.

Jako moře slaná jsem,
s kamarádkama po tváři za sebou jdem.
Jako kámen padám k zemi,
přede mnou k úniku není.

ostatní ke mě cítí:
Každý mě nerad idí,
každý se po mě slídí.
Po mém původu,
po nějakém důvodu,
proč spouštím se dolů,
proč padám ahranu stolu.

Tak už tušíš
kdo jsem?
tak už říct zkusíš
kdo jsem?....

....jsem SLZA..
Autor lepik01, 16.08.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí