Sen

Sen

Anotace: ...potají stále sním...

K ránu zdál se mi
podivný sen
z obsahu orosená
já přála si,
co nejdéle spát.

Vůně dřeva
broukající potok
šum lesa
vrzající schody
a všude vůkol plno Tebe.

Tvá náruč
z pod roztrženého spacáku,
pod zkoseným stropem
s letokruhy stromů
a vroucné mé přání spát.

A ještě chvíli malou
líbat Tvé rty,
a svlečené tělo
obléci do Tvé vůně.

A až se sešeří
zamknout království na dva západy,
nechat se hýčkat králem
jen pro jediný sen.
.....

A v nitru svém žadonit,
aby jsi na tom byl
stejně jako já.
Autor Bačkorka, 17.08.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych tak šla stanovat s někým pod jeden spacák

17.08.2007 15:23:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí