Eragon 3

Eragon 3

Anotace: Další z básní které sem napsal v rámci soutěže o lístky na Eragon(už to nějakej pátek bude)

Spojenci

Eragon chtěl dobro konat
A tyranii chtěl překonat
Nebyl na to sám byla sním Safira
Co Království též popírá
Království bylo totiž špatné
Bylo velmi krvelačné
Nestaralo se o občany
Nestaralo se mír
Nestaralo se o Jídlo pro lid
Nestaralo se o nic

Staralo se pouze o sebe
Avšak Vardenové na to řekli Ne!
A tak se spojily
Vardenové a Eragon ne bez Safiry
Poněvadž byly jedna mysl
A tahle báseň má díky nim smysl…
Autor JohnyKember, 17.08.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá knížka

17.08.2007 15:49:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí