Pomatení mysli

Pomatení mysli

Anotace: No nevim... zas taková... divná?? nevim no..

Padám do hlubin
Do hlubin zapomnění
A nikdy víc už nezažiju to zatemnění..

Ten pocit, kdy nic nevnímáš
Když toho jednoho vedle sebe máš..

Ani ten pocit zlomeného srdce,
Když si uvědomíš, že on tě nechce..

Ani to štěstí z jeho dotyků,
Z jeho sladkých polibků..

Prostě nic.. ticho, temnota, prázdnota...

A najednou BUM! Rána..
Třeští tě hlava
A probouzíš se do deštivého rána..

Byl to jen sen...

Není žádné zapomnění..
Je jen mysli pomatení..
Autor Jůlinka, 18.08.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny o ničem... o prázdu... tak jsem to pochopil! Pěkné...

18.08.2007 18:45:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí