Ale takovej jeden den

Ale takovej jeden den

Anotace: ...

Vybledlá tvář
asi si vybleju
svoje vnitřnosti
jeden z těch dní
do kterých se mi
vůbec nechce
... a zvoní
telefon a zvoní
a zvoní
a zvoní
a zvoní
a zvoní
... ticho
moc tichý
až mi duní v hlavě
musím se ještě trochu
prospat
při nějaký pohodový
hudbě
tak co
Slayer? Manowar?
Euthanasie?
při těch se
to krásně spí
a neslyším zvuky
kolem ani v sobě
ještě nějaký valetol
vitamínky a vodu
a druhý vzbuzení
bude do pohody
tak brou noc/ den
a přeju vám
nějakej pěknej sen
Autor Melfëa, 18.08.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím nerob žiadne prieky
nedávaj si žiadne lieky
Daj si kávu,čaj,snáď víno
z toho nebubeš tak mimo...

...napíš,je Ti clivo?

20.08.2007 23:51:00 | džemo

Bude se mi spát krásně, dík

19.08.2007 22:41:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí