Minulost a vzpomínky

Minulost a vzpomínky

Anotace: Život je nespravedlivý

Tolik vzpomínek v srdci mám
a každou chvíli vzpomínám.
Jak v minulosti mi bylo fajn
byla jsem štastná a veselá..prostě jiná
Ted ale v srdci žal mám
A pořád jen vzpomínám.
Na krásné chvíle kdy se se mnou točil svět
a radost mi přinesl kde jaký květ.
Vzpomínám na nádherné okamžiky
které jsem zažila,
na lidi jejichž jména do srdce si vyrila.
Na štěstí kterého jsem měla dost
mé srdce bylo jako brána do které mohl vstoupit každý host.
Ale jednoho dne to zkončilo.ZMĚNIL SE MI SVĚT!
Já otevřela bránu srdce naposle.
Od té doby je všechno tak jiné,
je to zlé a smutné prostě divné.
Mé srdce je ted jako skála
zůstala jsem sama jako jedna z mála.
Ani neim proč se to tak stalo,
ale najednou je všeho málo,
lásky,snů a přátel,
každý se někam pomalu ztrácel.
Já zůstala sama na světě
kde je tolik lidí jsem ted jediná
a přesto tak nevinná
Možna ta tak není,ale přijde mi to tak
nad mým životem objevil se velký černý mrak
a já zapomněla na budouctnost i přítomnost
A VYBAVUJE SE MI JEN MINULOST!!!
Autor Eresiel, 18.08.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí