Dávno, dávno já byla hloupá...

Dávno, dávno já byla hloupá...

Anotace: Stalo se vám už někdy, že jste někdo nesnášeli, ba přímo nenáviděli, že byste ho chtěli vidět smažit se v pekle?Tato báseň vyjadřuje čistou nenávist, snad se mi to podařilo:O)

Dávno, dávno, řekls mi, že mě máš rád
Dávno dávno, lásku jsem ti chtěla dát
Ale tys mě podvedl a jako už mnohokrát
Já odpustila ti, já husa hloupá

Avšak tys vzal nůž a zase, znova
Bodal, aby utichla má slova
A to byla právě největší chyba tvá
Neb má slova nikdy nebudou mrtvá

Budou žít dál zas a znova

Když srdce jsem ti chtěla dát,
Myslela, že mě máš taky rád
Tys vzal sis srdce i všechno další
Teď temný stín tě v srdci straší

Vždyť ty si to zasloužíš, nevděčníku

Dávno, dávno, já věřila tvým lžím
A teď se tu jako duše vznáším

A má nenávist, jednou, tě dožene před bránu pekelnou
Autor Anymka, 19.08.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jednoho člověka bych nechal smažit v pekle za to co udělal mojí přítelkyni... Pěkné...

19.08.2007 21:04:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí