Plakali by jste?

Plakali by jste?

Anotace: Nevím co bych k tomuhle měla napsat :)

Černá rakev s krvavým sametem
Každý den vidím ji ve snu
Mé tělo bezvládné, bílý šat
Sleduji, jak do sametu klesnu
Kolem stojí zástup lidí
Všichni v černém odění
Však do tváře jim nejde vidět
Kdo jsou ti truchlící v mém snění?

Celý život spolu
V dobrém i zlém
Stojíte při mně
Jste i mým andělem
Plakali by jste, maminko, tatínku?

Prý nerozlučná dvojice
Neznaly jsme zradu
Držely jsme při sobě
Však proč je mezi námi teď tolik chladu?
Plakala bys, dávná kamarádko?

Pro tebe spoustu slov něžných
Chovám v mysli své
Miluji tě nadevše
Snad už ví to srdce tvé
Plakal bys, miláčku?

Mlčky se míjíme
Nevím o tobě nic
Však naše oči znají se
Bude z toho někdy víc?
Plakal bys, cizinče?

Nenávistí mrháme na sebe
Srdce tvrdá na kámen
Hnusíš se mi, podvodníku
Snad v pekle řeknu ti svůj amen
Plakal bys, nepříteli?

Rakev černou zavírají
Růže padla na dlaň mou
Tváře se stále rozplývají
Už zahalená jsem tmou…
Autor Nessy, 20.08.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí