Devět princů Amberu

Devět princů Amberu

Anotace: tak mě ten Amber nějak zase chytnul..:-)

Devět princů Amberu
v boji o trůn Řádu
intriky a nevěru
najdeš v jejich hradu.

Potomci a zplozenci
jediného krále
uvrhnou svět do chaosu
a do války stálé.

Princ jediný
- bez vzpomínek
proti bratru svému
hnán staletou nenávistí
vysloví svou kletbu.

Oslepen a v žaláři
přece se mu daří
jednou sirka zazáří
a přítel malbu kreslí,
co dopomůže k útěku
a začátku temné cesty.

Kletba je však vodítkem
pro vojska Chaosu
už se třese zem
při jejich poklusu
využijí toho,
jak se rodina hádá
a chtějí dobýt zpátky
rudé oko Hada.

Tak najednou bratři
spojeni nenávistí
bok po boku stojí
svou mocí si jistí,
když se blesky k zemi snáší
bitva pomalu končí
a rudý kámen zháší.

A když jeden umírá
Chaos proklíná
tím se válka nekončí
- odveta začíná!
Autor Meiv, 20.08.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám bráchu z říše Chaosu,
já nosím štít Ambéru.

Kdo by neznal Tajemný Amber.

20.08.2007 15:12:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí