Před chvilkou

Před chvilkou

Anotace: Před chvilkou

Nevím jestli mě štve více
prázdný papír na stole
nebo to velké prázdno
co nehybně stojí v mé hlavě

vždyť ještě před chvilkou
pobíhala malá děcka sytě a plně tak hravě
Jenže ještě před chvilkou byl papír v šuplíku
než ho stačíš zavřít vše je jinak truhlíku
Autor Honney, 20.08.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí