Příběh o vlasech jedné slečny

Příběh o vlasech jedné slečny

Anotace: ...já vím nesedí to...ale...je to tak

.
tak dlouho už nejsme přátelé
...uplakánku
ale ještě včera bych tě vzala kolem ramen
...a zítra to klidné znovu udělám...

padal mi kámen ze srdce
-mluvil jsi, ale já ti už nemusela rozumět

/ale nakonec stejně nikam nedoletěl
když jsme šli spolu oranžovou tmou/
nikdy jsem nebyla tak moc opuštěná

silnice hřála a hrála si
s mými kroky

tak trochu vratkou chůzí jsi mě vedl
nočními křivkami po krajnici
a já už ten pocit dávno znala

utekl večer
a dvě holky se toulaly tou samou cestu
každá sama a obě spolu

(ta třetí už neusínala bez naděje)

drobily smutek do chodníku
aby pak našly zase to co tak pracně zapomněly
ve svých propletených prstech
a v hořkých chutích staré lásky
o tolik jednodušší
než jiná slova
/ale stejně tak prázdné/
Autor Rozárenka, 20.08.2007
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, ne, ne! Ta tma byla oranžová... to je barva radosti... nezmáčkla jsi ji příliš v propletených prstech?... koukni se mezi malíček (prst sociální snášenlivosti) a prsteníček... není tam schovaná?... láska... upocená... od křiku... jsem tady, Smíšku !!! :-*
I RoBoTi souhlasí... :-)

18.09.2007 20:15:00 | Levandule

... ach jo ... holky ... holky ... vy mi dáváte ...

04.09.2007 09:11:00 | JardaCH

Je to celé smutné.I s těmi vlasy a smutkem v chodníku.

25.08.2007 20:09:00 | s.e.n

tolik je všechno propletené do vlastních prstů...:)

21.08.2007 11:54:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí