den za dnem sen za snem

den za dnem sen za snem

Anotace: jsi

den za dnem
sen za snem
jsem a ty jsi - jen k obzoru modravém zhlédní,
paprsek slunce ti dá sílu,
vždyť životem i láskou přišel čas,
kdy bez moudrosti a žalu žije v nás.

Z tebe lásko z tebe jsem já živ,
nic není tak, jak tvé oko zhlédlo.
Šaty máš z červánkú a noční oblohy,
procitnem ze spánků do dnešní podoby.

zeptej se srdce v čisté rose jitra
zeptej se lásko má, jak bude zítra,
zeptej se, jak bude tobě
zeptej se lásko má kdy budem spolu, v které době.
Autor Rbb, 21.08.2007
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi tahle báseň. Má hodně do sebe, je to myšlenkové, pocitové ... skvělé. Zamyslela jsem se a polil mě trochu smutek ... nevím, asik špatné období. Možná přemýšlím moc pesimisticky.

21.08.2007 17:20:00 | NikitaNikaT.

To je úžasné! Krásně melodické, houpavé a hladící.

21.08.2007 13:24:00 | Oči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí