Žena

Žena

Anotace: ...muži.. prosím, neberte to jako feministický výkřik.... je to jen báseň o jedné z lidských bytostí.

Když žena touží- prudká je jak saň,
tváře ji hoří a srdce rve se ven,
žena, když miluje, něžná je jak laň,
doteky z hedvábí- a muž je roztoužen.

Žena- když trpí a sahá po dýce
do rána vypláče si duši.
Neslibuj pohádky z jedné a tisíce
noci, když k sobě jste dál hluší.

Když žena umírá, za ruku ji chyť,
ona ti požehná- budeš zdráv a živ,
ty jsi byl Rybářem a ona tvoje Síť
a vaše životy- modlitby za příliv.
Autor Dilla, 21.08.2007
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí jen porozumět...

21.08.2007 14:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí