Nepochopení

Nepochopení

Anotace: Stereotyp

NEPOCHOPENÍ

Slíbil jsi mi ráj,
místo toho na zemi je peklo,
propustku odtud,
dát jsi mi zapomněl

Jak dlouho ještě?

Vždyť nepoví mi to ani řeka,
když šumí,
říkáš stále,
že mě ještě něco čeká
a já ti nerozumím

Každý den ten samý kolotoč,
nikde žádná změna,
každý den stejný,
jako by dnes bylo včera
a já Ti stále nerozumím
Autor Véjinka, 21.08.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá myšlenka, slušné obraty.

21.08.2007 21:11:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí