Boj

Boj

Anotace: ...

Bojovala do posledních chvil,
po zemi sbírala zbytky svejch sil.
Bojovala sama,
mečem jen z naděje stínala dračí hlavy,
unavená,roztrhaná.
Lidé se jí smáli.
Bylo směšné tohle klání,
malá holka proti dravé sani.
Ostrý dech jí trhal plíce,
zkrvavená padla k zemi.
Jak když vítr sfoukne svíce,
podlehla svým poraněním.
Roztrhaný cit teď leží v bitevním poli.
Jenom prázdný tělo po světě dál chodí.
Její JÁ zemřelo,
zbyl jen obal člověka.
Na světě zas víc se setmělo,
další body pro draka.
Náplň těla-
srdce,duše teď tu leží rozedrané.
I kdyby snad stokrát chtěla,
nevzkřísí je, zpět nedostane.
Prohrála svou bitvu se světem
plným zášti,zrady, zloby....
Jen lostejný pohed zbyl jako pomník dalším obětem.
Obětem svý doby...
Autor RustyHalloes, 21.08.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí