KLÍČ

KLÍČ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Mám klíče od všech zámků,
mé slovo je ten klíč,
když uchýlím se k spánku
i z Rembranta je kýč.

Mé slovo odemklo Tvou duši
a cit zpečetil náš vztah,
vždyť víra lásce přeci sluší,
tak proč... pokoušet krach.

Pak pokládám si otázku,
zda umění je milovat,
když duše truchlí pro lásku,
co začíná se vzdalovat.

Klíč zalomil se v zámku,
svá slova slyším v ozvěnách
a slzy místo spánku
se mění v jemný slaný prach.

Dnes svíráš ho ve své dlani,
ač otisk tkví na bílých zdech.
Jen Ty víš, proč přišlo tání,
Jsi Tu ???
již necítím Tvůj dech...

o5ja
Autor o5ja, 21.08.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká..

21.08.2007 20:35:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí