JÁ JSEM . . .

JÁ JSEM . . .

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Jsem jenom kapka v moři
ten zbytek z Tvého deště.
Bůh nevěděl co tvoří,
však tajně věřím ještě.

Ve světlo světlušky
a píseň skřivánčí,
ve 100 noh stonožky
co valčík roztančí.

Jsem vánek, který hladí
co přivolat chceš ještě,
když slova duši ladí
v tom černobílém městě.

Kde barvy neladí
a změna bývá jenom zdání,
mi to však nevadí
já tajně věřím v milování.

Jsem odraz na hladině
a hladina Tvou duší,
ta slza v dívčím klíně,
když nevíš co se sluší.

Rada je pak nad zlato
a smích přišel by mi drzý,
však někdy je již pozdě...
a jindy, příliš brzy...

o5ja
Autor o5ja, 21.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí