Někdy se mi zdá

Někdy se mi zdá

Anotace: ..

Někdy se mi zdá,
že letím časem,
stejně rychle,jako sen.
Někdy se mi zdá,
že můžu prožít život,
za jediný den.
Včera milovala jsem,
měla jsem štěstí,
měla jsem všechno.
A dnes?
Jsem sama,
sama jako opuštěný pejsek,
v útulku,
sama jako ubohý strom,
na louce.
Lehnu si a zase sním,
rychle tichounce.
Autor Aluna, 21.08.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak mě napadá melodie- Jednou jsi dole, jednou nahoře...:-)

22.08.2007 08:33:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí