ODPOVĚZ

ODPOVĚZ

Anotace: Skončilo to špatně a nechals mě v tom samotnou.Neobtěžuješ se cokoliv povědět.. Teď chci, abys mi to řekl.Potřebuji to vědět, abych tě mohla opustit, aby mi to celý dalo smysl.Nezodpovězené otázky.Řekni mi..

ODPOVĚZ

Dřevěná oprýskaná lavička..
Na té jsme seděli.
Melancholie spadla mi na víčka..
Myslíš, že jsme to věděli?

Tušili od samého začátku..
Že jednou to půjde pozpátku..
Skrz mou poznamenanou hlavu.

Místo, na kterém jsme se scházeli.
Cítím slabost k němu, i hněv..
Z hlubokých ran, co jsme si sázeli..
Čiší modrá naše krev.

Myslíš, že to tak mělo být?
Myslíš, že jsem fakt měla jít?
A zmizet ti v lhostejném davu.

Černé kouty, do kterých jsme se schovali..
Soukromé hodiny jenom pro vybrané.
Můžeš mi říct, proč jsme se tak chovali..
Myslíš, že to se prostě stane?

My jsme kráčeli v krůpějích jinovatky..
To srazilo mou duši na lopatky..
Do svých životů i srdcí jsme se vměstnali.

Já se teď topím tu v černém jezeru.
Žijeme v tak těžký době..
Ceny útěchy dávno již neberu..
Tak to úspěšně dusím dál v sobě.

Myslíš, že je to tak správně?
Poslední dobou řeším hlavně..
Co by bylo, kdybychom se neznali?
Autor Turmalina, 12.05.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí