Láska No. 1

Láska No. 1

Anotace: Menší pokus o vyjádření lásky.

Co je láska?
Je to pouhá iluze,
co dovede Tě k obluze.
Či jen dětská sázka?

Mnoho věcí nevysvětlitelných,
kolik činů nenapravitelných.
Když dva lidé se milují,
tak občas pravdu zabijí.

Nádherné jsou ty časy,
když hladíš mé rozpuštěné vlasy.
Líbáš mne na líčka,
a já přivírám víčka.

Je to krásné,
miluji Tě.
Chvíle šťastné,
neopusť mě!

Lásko.
Autor lju.lju, 12.05.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí