Zklamaná

Zklamaná

Anotace: Tohle může zažít každý, kdo má v hlavě moc pestro...;o)Protože sama realita je někdy dost černobílá, takže to pak nějak neladí.

Cesta necesta,
v království, které je jenom tvé,
málokdo mu podlehne,
záleží jen na tobě.

... kam to povede.
Uvězněná -
Ale kde?

To nejsou mříže železné,
co brání ti šťastně být,
to je v tobě něco zkažené,
když neplní se představy.

Prostá radost věru jak povznášející je,
jenže něco stejně nikdy nebude.
Jsi na to připravená,
nebudeš nenávidět svět?

Kdo se pak raduje?
Ten kdo se smíří?
Takhle to nebude...
...tak ten kdo nesní?

Ovládne-li tě sen,
nelze hladce z takového světa vykráčet ven.
To, co jiní skutečností zvou,
pro tebe je mnohdy můrou rdousivou.

Klíčem je to magické,
co prolne se i v realitě.
Okouzlí-li tě
něco, co odpovídá představě,
jsi možná na spasení cestě,
nikdy však není jisté,
zda dojdeš vytouženého cíle.

Možná celý život jen promrháš
a projdeš jím zklamaná
... věčně zasněná...
Autor Eufrosinie, 22.08.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo máš pravdu jsem si v to m našel to své...

05.09.2007 08:44:00 | jedam

Trošku jsem si to přehodil na sebe a uviděl jsem v tom vyjadření nějakého krákodobější ho stavu mysli. Takové to dílo, kde ty sami víš, co si v tom máš najít, ale ostatní to nevidí. Dost těžké na pochopení. Ale třeba se mýlím. Jinak tenhle typ freeformu mě moc neoslovuje.

27.08.2007 20:34:00 | G30R63

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí