...Slunce...

...Slunce...

Anotace: tuhle jsem psala v noci kdyz jsem nemohla spat... jde to na ni poznat chudince... :) mejte slitovani :)

Slunce zapadá,
má láska v tebe upadá.
Upadá do ticha
a celá utichá

Utichá ve tmě,
černé, jak Luciferova bota.
Kopající mě, až do rána,
kdy Slunce zase vstavá.

Slunce vychází,
má láska se vrací.
Vrací se domů,
do mého srdce,
které je žhavé, jak pekelné pece.
Autor Sairis, 22.08.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí